Maskinmester til Topsøe

Vil du være med til at forbedre udnyttelsen af Topsøe’s produktionsudstyr og reducere vedligeholdelsesomkostningerne? Ønsker du at være en del af transformationen fra uforudsete problemer til planlagt vedligeholdelse? Hvis ja, så kunne du være den perfekte kandidat til stillingen som Reliability Engineer hos Topsøe.

Katalysatorfabrikken i Frederikssund spiller en afgørende rolle som flagskibsanlæg i virksomheden. Fabrikken blev etableret i 1963 og er siden blevet udvidet. Den beskæftiger nu omkring 560 medarbejdere, som er fordelt på otte produktionsanlæg, lagerlokaler, værksteder, laboratorier og supportfunktioner. Fabrikken producerer årligt ca. 32.000 tons katalysatorer til globale markeder. Gennem årene er fabrikken blevet optimeret og forbedret kontinuerligt ved at optimere Topsøe’s produktionslinjer.

Topsøe søger en Reliability Engineer til vedligeholdelse i deres tekniske organisation. Som Reliability Engineer vil du sammen med dine kolleger have ansvaret for at implementere Reliability Centered Maintenance (RCM) og eliminere fejl på det tekniske udstyr på tværs af fabrikkens produktionsanlæg. Formålet er at øge pålideligheden af fabrikkens udstyr og skabe forudsigelighed i vedligeholdelsesprocessen.

I samarbejde med dit team vil du være ansvarlig for at udarbejde forslag til forebyggende vedligeholdelsesopgaver, reservedele og investeringer for alt udstyr i Topsøe’s produktioner. I vil også udføre grundårsagsanalyser af fejl, der opstår på udstyret, og derefter forebygge gentagelse af disse fejl.

Som en del af afdelingen ‘Reliability, Planning and Maintenance’ vil du arbejde sammen med erfarne kolleger, der dækker den mekaniske og elektriske vedligeholdelse af anlæggene på tværs af fabrikken.

 For at trives i jobbet forventes det at du:

  • – Er i stand til at afveje forskellige krav og prioriteringer.
  • – Kan formidle viden og opbygge tillid blandt dine kolleger.
  • – Arbejder effektivt og struktureret og foretrækker datadrevne beslutninger.

Kvalifikationer:

Du har en uddannelse som maskinmester eller en tilsvarende teknisk baggrund med solid erfaring inden for vedligeholdelse af tekniske anlæg samt økonomisk opfølgning. Du har indgående kendskab til vedligeholdelsessystemer, Topsøe bruger SAP-PM, og har erfaring med databehandling for at optimere vedligeholdelsesprocessen. Det vil være en fordel, hvis du også har erfaring med LEAN.

Topsøe tilbyder:

Topsøe tilbyder et unikt arbejdsmiljø, hvor samarbejde og muligheden for faglig sparring og udfordring er i højsædet. Du kan se frem til et spændende job med en bred vifte af arbejdsopgaver. Topsøe tilbyder også forskellige personalegoder, herunder sundhedssikring, gratis adgang til motionscenter og en bonusordning. Som en del af Topsøe vil du få mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer og bidrage til virksomhedens fortsatte succes.

Søg stillingen:

Søg stillingen ved at klikke på SØG, hvor du kan uploade din ansøgning og CV.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte, Recruitment Consultant Mads-Frederik Karlsen på mobil 4121 1451 / mk@teknikbureauet.dk

Actief Teknik Bureauet varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler og forbeholder os muligheden for at indkalde kandidater inden ansøgningsfristens udløb.

Print Friendly, PDF & Email
Kontakt

Vi er næsten altid til at få fat på så ring endelig, hvis du har noget, du ønsker at tale med os om, også uden for alm. arbejdstid.

Skal du have fat på én af vores vikarer, så kontakt os, hvorefter vi får den pågældende til at ringe tilbage.

 

x.gif
bill.jpg x.gif

Bill René Hansen

Direktør

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

2026 0225

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
betina.jpg x.gif

Betina Rasmussen

HR and Sales Consultant

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

2572 0225

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
jenschr.jpg x.gif

Jens Chr. Søndergaard

Senior Recruitment Consultant

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

2343 0225

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
JettePetersen.png x.gif

Jette Petersen

Økonomi-medarbejder

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

4121 1324

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
JytteRust.png x.gif

Jytte Rust

Lønafdelingen

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

4121 1328

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
birgittecarlsen.png x.gif

Birgitte Carlsen

Senior Recruitment Consultant

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

4144 0925

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
anneB.png x.gif

Anne Birgit Böttcher

Business Development Manager

Telefon:

x.gif

4121 1350

Mobil:

x.gif

4121 1350

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
mads_web x.gif

Mads-Frederik Karlsen

Business Manager

Telefon:

x.gif

4121 1451

Mobil:

x.gif

4121 1451

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
x.gif
Johan.png x.gif

Johan Steuch

Recruitment Consultant

Telefon:

x.gif

4121 1384

Mobil:

x.gif

4121 1384

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
ali.png x.gif

Ali Aliji

Senior Account Manager

Telefon:

x.gif

4121 1396

Mobil:

x.gif

4121 1396

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
FØLG OS HER