Teamleder til værktøjsudvikling i brancheførende virksomhed

For RMIG Solutions søger Actief Teknik Bureauet en dygtig tekniker/værktøjsmager som teamleder for virksomhedens centrale Toolshop. Du får ansvar for produktion af værktøjer og maskindele til virksomhedens produktionsenheder i Danmark og det øvrige Europa.

RMIG Solutions er brancheførende inden for perforeret metal. Virksomheden eksporterer til en bred vifte af kunder og segmenter globalt, beskæftiger 600+ medarbejdere og har produktionsenheder og salgskontorer i 13 lande.

Som teamleder for den centrale Toolshop får du ansvar for fremstilling af værktøjer og maskindele. Du skal stå for planlægning af arbejdet i samarbejde med udviklingsafdelingen, produktionsenheder og stå for ledelsen af et hold dygtige værktøjsmagere.

Organisatorisk bliver du tilknyttet den tekniske afdeling på hovedkontoret i Ballerup, hvor du vil referere til den tekniske direktør. Da vor Toolshop servicerer alle produktionsenheder, får du kontakt med interne ”kunder” og kolleger på tværs af grænserne.

Hvad kræver jobbet af dig?
Du vil spille en vigtig rolle i at sikre et godt produktions-flow af tools af høj kvalitetsstandard, du skal derfor kunne arbejde systematisk og resultatorienteret. Samtidig er RMIG Solutions en dynamisk virksomhed, hvor du ofte skal tænke ud af boksen og styre flere opgaver ad gangen. I nogle tilfælde vil du også naturligt påtage dig ansvaret som projektleder.

Som teamleder skal du have sans for at styrke samarbejdet og den konstruktive holdånd. Det kræver en imødekommende indstilling og et godt humør. Når opgaverne kræver det, kan du også tage initiativ, være fleksibel og gå forrest for at få opgaven helt i mål.

Hvad er dine forudsætninger?
Du har en uddannelse som værktøjsmager eller lignende og har erfaring med tegningsarbejde, også gerne lidt konstruktion. Dine opgaver vil være ”hands-on” med dit team, hvor vi ofte ”trouble shooter” sammen med produktionen. Internt ved fremstilling benytter vi CAD/CAM. Her får du en nøglerolle for prioritering og afvikling af opgaverne.

Du skal ikke nødvendigvis have arbejdet med perforering, men vi ser det som en fordel, at du har fingeren på pulsen i forhold til CNC-styrede maskiner og har lyst til og erfaring med at levere værktøjs- og maskindele til anvendelse i produktion.

Endelig vil der være administrative opgaver i form af ordrehåndtering, indkøb af skærende værktøjer mm. samt vedligeholdelse af bearbejdningsmaskiner som laser, trådgnist, bearbejdningscenter mm. Du får selvfølgelig en grundig introduktion og oplæring i de centrale processer, der benyttes i RMIG Solutions.

De øvrige faglige forudsætninger omfatter gode IT-kompetencer, gerne ledelseserfaring samt en sikker sprogfornemmelse for dansk og engelsk i såvel skrift som tale.  

Hvad kan vi tilbyde?
Er du den rette, kan RMIG Solutions tilbyde et spændende, udfordrende og varieret job, hvor du får stor indflydelse på dine udviklingsmuligheder. Hertil en god lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer, sundhedsforsikring, kantineordning og mange sociale arrangementer.

Søg stillingen ved at klikke HER. Her kan du uploade CV samt din motiverede ansøgning, som vi glæder os til at læse.

Er du blevet nysgerrig og vil høre mere om stillingen, er du også velkommen til at kontakte konsulent i Actief Teknik Bureauet Johan Steuch på telefon 4121 1384 eller via e-mail js@actief-teknikbureauet.dk.

Erfaring +5 år
IT/CAD
Beliggenhed Ballerup
Tiltrædelse Snarest muligt
Ansættelsesform Fastansættelse
Kontaktperson

Johan Steuch
Telefon 4121 1384
E-mail js@actief-teknikbureauet.dk

+ Tilbage til joboversigten

Print Friendly, PDF & Email
Kontakt

Vi er næsten altid til at få fat på så ring endelig, hvis du har noget, du ønsker at tale med os om, også uden for alm. arbejdstid.

Skal du have fat på én af vores vikarer, så kontakt os, hvorefter vi får den pågældende til at ringe tilbage.

 

x.gif
bill.jpg x.gif

Bill René Hansen

Direktør

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

2026 0225

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
betina.jpg x.gif

Betina Rasmussen

Personalekonsulent

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

2572 0225

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
jenschr.jpg x.gif

Jens Chr. Søndergaard

Senior Recruitment Consultant

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

2343 0225

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
JettePetersen.png x.gif

Jette Petersen

Økonomi-medarbejder

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

4121 1324

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
JytteRust.png x.gif

Jytte Rust

Lønafdelingen

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

4121 1328

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
birgittecarlsen.png x.gif

Birgitte Carlsen

Recruitment Consultant

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

4144 0925

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
anne.png x.gif

Anne Birgit Böttcher

Business Manager

Telefon:

x.gif

4121 1350

Mobil:

x.gif

4121 1350

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
mads_web x.gif

Mads-Frederik Karlsen

Recruitment Consultant

Telefon:

x.gif

4121 1451

Mobil:

x.gif

4121 1451

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
Christopher.png x.gif

Christopher Sunddahl

Chefkonsulent

Telefon:

x.gif

4121 1409

Mobil:

x.gif

4121 1409

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
Johan.png x.gif

Johan Steuch

HR and Sales Consultan

Telefon:

x.gif

4121 1384

Mobil:

x.gif

4121 1384

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
FØLG OS HER