Idérig konstruktør til design og udvikling af værktøjer hos brancheførende virksomhed

RMIG Solutions i Ballerup søger en konstruktionsingeniør/værktøjskonstruktør til udvikling og design af produktionsmetoder, værktøj og maskindele inden for pladebearbejdning. Du får ansvar for at designe og udvikle produktionsmetoder til fremstilling af produkter, der er skræddersyet til kunder i hele verden.

RMIG Solutions er brancheførende inden for perforeret metal. Virksomheden eksporterer til en bred vifte af kunder og segmenter globalt, beskæftiger 600+ medarbejdere og har produktionsenheder og salgskontorer i 13 lande.

Som konstruktør i RMIG Solutions bliver du tilknyttet teknisk afdeling på virksomhedens hovedkontor i Ballerup, med reference til den tekniske direktør.

Stillingen giver dig ansvar for design og udvikling af værktøjer og produktionsmetoder til fremstilling af produkter, der er tilpasset kundens behov. Derudover vil du løbende indgå i konceptudvikling og projektarbejde af mere strategisk karakter med mulighed for at tage ansvar som projektleder.

Hvad kan du forvente af jobbet?
RMIG Solutions har en serviceafdeling, der tager sig af de løbende tegneopgaver. Du vil derfor kunne fordybe dig i de komplicerede konstruktionsopgaver, som kræver gode forestillingsevner og flair for at kunne tænke og arbejde i 3D, herunder programmerne Inventor 3D og AutoCAD. Derudover foretrækker du en arbejdsgang, hvor du gennemtænker løsninger, inden du påbegynder designarbejdet, så du kommer sikkert i mål med den optimale løsning.

Din arbejdsdag vil byde på selvstændigt arbejde, dialog om krav og løsninger med kollegaer og til tider direkte dialog med kunder. Du har sans for at sætte dig ind i interne og eksterne kunders udfordringer og komme med løsningsforslag til forskellige problemstillinger, og du kan rådgive om alt fra idé, design af værktøj og valg af råmaterialer til økonomiske kostberegninger og produktionsoptimering.

Som vores nye konstruktør bliver du en del af et dynamisk team i den tekniske afdeling og får en central rolle for virksomhedens kernekompetencer. Arbejdet giver dig rige muligheder for at tænke ud af boksen og samtidig drage nytte af en systematisk og resultatorienteret tilgang til opgave- og problemløsning.

Hvad er dine forudsætninger?
Det er naturligt for dig at følge med i udviklinger og have fingeren på pulsen. Nysgerrigheden tager du med dig på arbejde, og den gør dig i stand til at bidrage med nye ideer og input til forretningsmuligheder og forbedringer til pladebearbejdnings-, maskin- og værktøjsindustrien.

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund som fx ingeniør, værktøjskonstruktør, værktøjsmager eller produktionsteknolog. Vigtigst er det, at du har værktøjerne i orden og deler vores passion for at drive, lede og udvikle vores felt.

Du er flydende i dansk og engelsk i skrift og tale og er en habil bruger af IT, AutoCAD og Inventor 3D.

Hvad kan vi tilbyde?
Er du den vi søger? Så byder RMIG Solutions på et spændende, udfordrende og varieret job, hvor du får stor indflydelse på egne udviklingsmuligheder. Hertil en god lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer, sundhedsforsikring, kantineordning og sociale arrangementer med kollegerne.

Søg stillingen ved at klikke her. Så kan du uploade CV og din motiverede ansøgning, som vi glæder os til at læse.

Er du blevet nysgerrig og vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør i Actief Teknik Bureauet Bill René Hansen på telefon 20260225 eller via e-mail bill@teknikbureauet.dk.

Erfaring +3 år
IT/CAD Autodesk Inventor
SolidWorks
Beliggenhed Ballerup
Tiltrædelse Snarest muligt
Ansættelsesform Fastansættelse
Kontaktperson

Bill René Hansen
Tlf. 20260225
E-mail bill@teknikbureauet.dk

+ Tilbage til joboversigten

Print Friendly, PDF & Email
Kontakt

Vi er næsten altid til at få fat på så ring endelig, hvis du har noget, du ønsker at tale med os om, også uden for alm. arbejdstid.

Skal du have fat på én af vores vikarer, så kontakt os, hvorefter vi får den pågældende til at ringe tilbage.

 

x.gif
bill.jpg x.gif

Bill René Hansen

Direktør

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

2026 0225

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
betina.jpg x.gif

Betina Rasmussen

Personalekonsulent

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

2572 0225

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
jenschr.jpg x.gif

Jens Chr. Søndergaard

Senior Recruitment Consultant

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

2343 0225

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
JettePetersen.png x.gif

Jette Petersen

Økonomi-medarbejder

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

4121 1324

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
JytteRust.png x.gif

Jytte Rust

Lønafdelingen

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

4121 1328

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
birgittecarlsen.png x.gif

Birgitte Carlsen

Recruitment Consultant

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

4144 0925

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
anne.png x.gif

Anne Birgit Böttcher

Business Manager

Telefon:

x.gif

4121 1350

Mobil:

x.gif

4121 1350

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
mads_web x.gif

Mads-Frederik Karlsen

Recruitment Consultant

Telefon:

x.gif

4121 1451

Mobil:

x.gif

4121 1451

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
Christopher.png x.gif

Christopher Sunddahl

Chefkonsulent

Telefon:

x.gif

4121 1409

Mobil:

x.gif

4121 1409

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
Johan.png x.gif

Johan Steuch

HR and Sales Consultan

Telefon:

x.gif

4121 1384

Mobil:

x.gif

4121 1384

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
FØLG OS HER