Manager Planning til Emerson

Emerson søger en Manager Planning til ledelse og udvikling

Er du glad for at arbejde i en international, teknisk organisation med egen produktion? Er du en særdeles dygtig leder, der gerne vil udvikle og inspirere dine medarbejdere? Har du de analytiske kompetencer der kan udvikle og løfte produktionsplanlægningen på den lange bane? Så er det måske dig, vi søger til Operations hos Emerson Marine i Næstved.

Emerson Marine Solutions i Næstved er en forretningsenhed under den store amerikanske koncern Emerson. Marine enheden er markedsledende indenfor Marine industrien og tilbyder integrerede kontrol- og overvågningssystemer, fjernstyring af ventiler, måling af last– og ballasttanke samt flowsystemer til alle type skibe og offshore enheder.

Hovedkontoret ligger i Næstved, hvor Emerson også har produktionsfaciliteter. Emerson har desuden produktion og softwareudvikling i Ry samt produktion i Sydkorea og Kina. Herudover har Emerson salgs- og/eller servicekontorer i marine strategiske lande som, Grækenland, Dubai, Singapore og Tyrkiet. Hele Marine enheden har ca. 490 medarbejdere på verdensplan, heraf ca. 175 i Danmark. Yderligere information kan findes på firmaets hjemmeside: www.emerson.com/marine.

Med reference til Manager Operations Henrik Jensen får du din egen afdeling med ledelse af 11 medarbejdere (1 Senior Specialist, 3 planlæggere, 5 lagermedarbejdere og 2 i varemodtagelsen). De arbejder professionelt og dedikeret med produktions- og lageropgaver. Som leder sætter du mål og retning, udvikler processerne og lægger vægt på at lede og udvikle dine medarbejdere.

Manager Planning med perspektivet sigtet på den lange bane

Dine opgaver er med sigtet på den lange bane. Det som er vigtigt for Emerson er:

Ledelse:

  • – At få varetaget ledelsesdelen, hvor du er en synlig, mærkbar leder, der sætter retning og mål. Du uddelegerer og udvikler dine medarbejder og du holder løbende 1:1 samtaler.
  • – Teamledelse og forandringsledelse. For at følge med i markedet og samfundet rundt om os skal teamet være gearet og arbejde optimalt mod nye behov og efterspørgsel.
  • – Supportere, hjælpe og understøtte dine medarbejde samt dine kolleger i Operation management Team, som du bliver en del af.

Faglige ansvarsområder:

  • – Ansvarlig for udvikling af S&OP processer, så du får mere nøjagtige forecasts til planlægningen på den lange bane
  • – Ansvarlig for lager og varemodtagelse. Nøjagtige forecast skal være med til at sikre, at de rigtige varer er på hylderne til produktion.
  • – Prioritere og tage beslutninger, der understøtter planlægning og Emersons forretning generelt.

Dit ledelsesgen er din største styrke:

Du forstår ledelse, 1:1, team- og forandringsledelse. Du er kulturbærer og er synlig og en person, der ikke er bange for at tage ansvar og træffe beslutninger. Du får selv en meget synlig leder i Henrik, der vil give dig opbakning, vejledning og sparring og sammen vil I bringe afdelingen til nye højder.

Du er tilgængelig og du kan lide den store kontaktflade – ikke kun med din afdeling, men også Salg og Projektafdelingen, som du har tæt dialog med.

Vi forventer at du har erfaring med produktion og planlægning, heri også dokumenteret ledererfaring. Din uddannelse kan være fra flere retninger, men sandsynligvis en mekanisk, teknisk uddannelse som Ingeniør eller lignende.

ERP systemet hos Emerson er SAP.

Kender du LEAN eller Six Sigma. Så har du også mulighed for at præge Emerson med disse kompetencer. Skulle du ligge inde med kursus i Certified Planning Inventory Management, CPIM, så er det en fordel og ellers vil Emerson på et tidspunkt tilbyde dig dette.

Engelsk er naturligt for dig at både tale og skrive.

Emerson tilbyder:

Emerson tilbyder et spændende job i et internationalt miljø. De arbejder efter et godt værdisæt, hvilket gør arbejdsmiljøet sundt og rart.

Emerson agerer efter et etisk forretningskodeks, og al forretning drives lovligt og etisk i alle de lande, de er aktive i. Herudover værdsættes åbenhed, dialog og samarbejde højt. Emerson er en arbejdsplads i positiv udvikling.

I Emerson er alle engagerede i at fostre en kultur, hvor alle medarbejdere værdsættes og respekteres for deres unikke erfaringer og perspektiver. Emerson mener, at et alsidigt og inkluderende arbejdsmiljø bidrager til idé-udveksling og større diversitet af tanker, som inspirerer til innovation og tilvejebringer de bedste løsninger til vores kunder.

Emerson tilskynder og støtter flere medarbejder-ledede ressource-grupper, som promoverer en alsidig og inkluderende arbejdsplads, blandt andet Women’s Impact Network og LGBTQ+A. Denne filosofi er fundamental for at udleve vores virksomhedsværdier og vores ansvar i forhold til at gøre verden bedre. Læs mere omkring dette her: https://www.emerson.com/en-us/careers/diversity-and-inclusion

Søg stillingen:

Søg stillingen ved at klikke på denne SØG knap, hvor du kan uploade din ansøgning og CV.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte, Recruitment Consultant Mads-Frederik Karlsen på mobil 4121 1451 / mk@teknikbureauet.dk  

Teknik Bureauet varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler og forbeholder os muligheden for at indkalde kandidater inden ansøgningsfristens udløb.

Print Friendly, PDF & Email
Kontakt

Vi er næsten altid til at få fat på så ring endelig, hvis du har noget, du ønsker at tale med os om, også uden for alm. arbejdstid.

Skal du have fat på én af vores vikarer, så kontakt os, hvorefter vi får den pågældende til at ringe tilbage.

 

x.gif
bill.jpg x.gif

Bill René Hansen

Direktør

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

2026 0225

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
betina.jpg x.gif

Betina Rasmussen

HR and Sales Consultant

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

2572 0225

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
jenschr.jpg x.gif

Jens Chr. Søndergaard

Senior Recruitment Consultant

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

2343 0225

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
JettePetersen.png x.gif

Jette Petersen

Økonomi-medarbejder

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

4121 1324

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
JytteRust.png x.gif

Jytte Rust

Lønafdelingen

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

4121 1328

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
birgittecarlsen.png x.gif

Birgitte Carlsen

Senior Recruitment Consultant

Telefon:

x.gif

4444 0225

Mobil:

x.gif

4144 0925

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
anneB.png x.gif

Anne Birgit Böttcher

Business Development Manager

Telefon:

x.gif

4121 1350

Mobil:

x.gif

4121 1350

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
mads_web x.gif

Mads-Frederik Karlsen

Business Manager

Telefon:

x.gif

4121 1451

Mobil:

x.gif

4121 1451

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
x.gif
Johan.png x.gif

Johan Steuch

Recruitment Consultant

Telefon:

x.gif

4121 1384

Mobil:

x.gif

4121 1384

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
ali.png x.gif

Ali Aliji

Senior Account Manager

Telefon:

x.gif

4121 1396

Mobil:

x.gif

4121 1396

+ Send en e-mail til mig.

x.gif
FØLG OS HER